Meny Stäng

Välkommen till Hälsokällan i Göteborg

Lokalen

Företaget bildades 1999 och är specialiserad på den Traditionella Kinesiska Medicinen, TKM, (akupunktur, akupressur, kinesisk massage, örtterapi, qigong), Hårmineralanalys, Massage, Medicinsk qigong enligt Nei Yang Gong-metoden och Tai Chi Yuan. Vi anordnar även föreläsningar och kurser inom komplementär medicin, både för privatpersoner och företag samt Qigongresor till Kina.

Vi erbjuder en rad olika behandlingar enligt den Traditionella Kinesiska Medicinen, som är ett av världens äldsta medicinska system. På vår klinik är vi specialiserade på infertilitet, barnlöshet, sömnsvårigheter och utbrändhet. Före behandlingsstart gör vi en noggrann genomgång av hälsotillstånd, livsstil och matvanor eftersom vi lägger stor vikt vid helhet och balans. Vi jobbar enbart med individuella behandlingar.

Vi är också specialiserade på en analysmetod som används för att avslöja brister/obalanser i kroppens depåer och funktioner för bästa behandlingsresultat med naturliga tillskott. Samspelet mellan mineralerna har visat sig ha stor betydelse för optimal hälsa.

Vårt mål är att skapa balans och harmoni i livet på alla plan, både fysiskt, psykiskt och andligt. Hälsokällan arbetar med helheten och att må bra på alla plan är vårt fokus.  Vi vill att du skall vara långtidsfrisk. Ibland krävs förändring för att kunna bryta ett invant mönster. Vi vill visa vägen till insikt, reflektion och utveckling och därmed ge möjligheten till ett liv i harmoni, balans i både kropp och själ. Genom egen mångårig erfarenhet har vi sett hur effektiv TKM, hårmineralanalys samt näringsterapi kan vara för att lindra eller bota olika typer av åkommor och besvär.

Catharina har 3-årig utbildning i Traditionell Kinesisk Medicin samt praktik i Sverige och på flera sjukhus i Kina. Hon är certifierad i kinesisk akupunktur och även certifierad instruktör i Medicinsk Qigong och Tai Chi Yuan från Beidaihe Rehabilitation Hospital i Kina. Catharina är certifierad terapeut inom hår- och mineralanalys, diplomerad massör samt innehar grundutbildning i västerländsk medicin. Har även kunskap som närings- och kostrådgivare. Hon är också lärarassistent på akupressur utbildning på Axelsons Institute i Göteborg.

Människan har en enastående förmåga att läka på egen hand, men ibland behöver vi hjälp på traven. Det är också klokt att behandla i förebyggande syfte, vilket är vanligt förekommande i Kina.